Beregning af støtte bonus KvK

Tråd i 'Guides' startet af Dragon, 10. Apr 2015.

 1. Dragon

  Dragon Community Manager Teammedlemmer

  Blev medlem:
  29. Mar 2014
  Beregning af støtte bonus

  Støtte bonussen Bliver beregnet som følger:

  1. Klanens Støtte pulje bliver beregnet. Dette er summen af støttepulje bonussen (Som en klan modtager ved at øge sit klan niveau) og de relevante storslåede bygninger som alle klanmedlemmer har i deres byer. Disse "relevante storslåede bygninger" er de storslåede bygninger som giver bonussen "styrket forsvar" - hvilket lige nu er Vasilij Katedralen og Deal Castle.

  2. Klanens støttepulje bliver delt med provinsens støtte faktor. Resultatet af denne division bliver kaldt "Støtte bonus". Bemærk at støtte faktoren er adskiller sig fra provins til provins, hvorfor støtte bonussen også adskiller sig fra provins til provins.

  3. Støtte bonussen bliver delt iblandt sektorerne i en provins efter disse regler:
   • Støtte bonussen bliver først givet til klanens hovedkvarter i provinsen. Denne kan få en maksimal støtte bonus på 75%. Vi skelner mellem to mulige scenarier:
    • Der er ikke nok støtte bonus ledig til at fylde hovedkvarteret op på de 75%: Al tilgængelig støtte bonus bliver tildelt hovedkvarteret og de følgende trin bliver ikke udført.

    • Der er nok støtte bonus ledig til at fylde hovedkvarteret til 75%: Hovedkvarteret modtager den fulde bonus på 75%. De følgende trin vil afgøre hvordan resten af støtte bonussen bliver tildelt de andre sektorer.
   • Resten af støtte bonussen bliver tildelt til de sektorer som er ejet af klanen (I eksemblet er sektorer som klanen belejrer ikke medregnet) og det er den første ring rundt om hovedkvarteret (i eksemblet sektorer der direkte berører hoverkvarteret). (i.e. sectors that are directly adjacent to the HQ). Vi skelner mellem to mulige scenarier:
    • Der er ikke nok støtte bonus tilgængelig til at give hver af disse sektorer en støtte bonus på 50%: Den tilgængelig støtte bonus bliver delt ligeligt imellem disse sektorer. Altså, hver af sektorerne får en støtte bonus svarende til tilgængelig støtte bonus / antallet af sektorer. De følgende trin bliver ikke udført.

    • Der er nok støtte bonus til at give hver af disse sektorer en støtte bonus på 50%: Hver af disse provinser får en støtte bonus på 50%. De følgende trin vil afgøre hvordan resten af støtte bonussen bliver tildelt de andre sektorer.
   • Processen som er beskrevet i B bliver gentaget for hver ring af sektorer rundt om hovedkvarteret, så længe støtte bonussen ikke er udtømt. Venligst bemærk at sektorer vil kun modtage støtte bonus hvis de hænger sammen med hovedkvarteret (via sektorer der er ejet af klanen).

  Alle de ovenstående trin ( med undtagelse af trin 1) bliver beregnet for hver provins individuelt.

  Hvad med belejrings hære der modtager støtte bonus? Beejrings hære vil kun modtage en støtte bonus hvis de belejrer en sektor i en ring, hvor din klan ejer sektorer og hvis disse sektorer får en støtte bonus. Den støtte bonus som belejrings hære vil modtage er magen til den støtte bonus som sektorer ejet af din klan i den ring modtager. Vigtigt! Støtte bonussen som en belejrende hær modtager er ikke fratrukket den tilgængelige støttebonus. Men andre ord, så låner den fra de andre sektorer i ringen.


  ---


  Opdigtede eksempler

  Eksempel 1

  Klanen "Odyssey" er niveau 4 som giver en støtte pulje på 80%. Klanen har 80 medlemmer og alle deres storslåede bygninger har tilsammen et "styrket forsvar" bonus på 700%.

  Derfor vil klanens støtte pulje være på 780% (=80% + 700%). Vi kigger kun på provinsen i den progressive æra, som har en støtte faktor på 6.

  Den totale støtte bonus for klanen "Odyssey" i denne progressive provins er lig med 130% (= 780% / 6)

  Vi går ud fra at det område som klanen "Odyssey" har ser således

  [​IMG]

  Distribueringen af den samlede støtte bonus imellem sektorerne således:
  1. Hovedkvarteret tager 75% af denne bonus, hvilket efterlader 55% (= 130% - 75%) til den første ring

  2. Klanen ejer 4 sektorer i den første ring, hvilket betyder at der ikke er nok bonus til at give 50% bonus til alle sektorer. Derfor vil den tilbageværende støtte bonus blive ligeligt fordelt imellem disse 4 sektorer. Hver sektor vil få en bonus på 13,75% (=55% / 4). Belejringshæren ligger i den første ring og i denne ring får klanens sektorer en støtte bonus. Derfor låner belejringshæren af støtte bonussen: Den vil også få en støtte bonus på 13,75%


  Eksempel 2

  Klanen "Odyssey" er niveau 4 som giver en støtte bonus på 80%. Klanen har 80 medlemmer og alle deres storslåede bygninger giver tilsammen et "styrket forsvar" bonus på 1600%.

  Derfor er klanens støtte pulje på 1680% (=80% + 1600%). Vi kigger på provinsen i den progressive æra, som har en støtte faktor på 6.

  Den totale støtte bonus for klanen "Odyssey" i denne progressive provins er lig med 280% (= 1680% / 6)

  Vi går ud fra at klanen "Odyssey" har et område der ser således

  [​IMG]  Distribueringen af den totale støtte bonus imellem sektorerne er som følger:
  1. Hovedkvarteret tager 75% af denne bonus, hvilket efterlader 205% (= 280% - 75%) til den første ring.

  2. Klanen ejer 4 sektorer i den første ring. Hver sektor modtager en støtte bonus på 50%, hvilket efterlader 5% (= 205% - 200%) til den anden ring. Belejringshæren ligger i den første ring, og i denne ring får klanens sektorer en støtte bonus. Den låner derfor fra støtte bonussen: Den modtager derfor også en støtte bonus på 50%.

  3. Klanen ejer 3 sektorer i den anden ring, hvilket betyder der ikke er nok bonus til at give 50% til alle sektorerne. Derfor vil den resterende bonus blive ligeligt delt imellem disse 3 sektorer. Hver sektor får derfor en støtte bonus på 2% (= 5% / 3).
   
  Sidst ændret: 10. Apr 2015
 2. Tautilius

  Tautilius Nyt medlem

  Blev medlem:
  19. Nov 2014
  Tak for din update Dragon - men:
  - Hvad med Observatoriet? (det er vel ikke "styrket forsvar" der hjælper til støttepuljen, eller har jeg misforstået noget)
   
 3. mc41

  mc41 Supporter

  Blev medlem:
  28. Dec 2014
  Tautilius du skriver
  OBS giver også til støttepuljen ligesom de 2 andre, det er styrket forsvar der fra de 2 der går til støttepuljen dvs. har du en Vasilij Katedral eller Deal Castle der giver 21% i øget forsvar af din by giver den også 21 til din klans støttepulje
   
 4. hvalpen DK

  hvalpen DK Nyt medlem

  Blev medlem:
  28. Jan 2016
  I ovenstående skriver du at de til sammen har en "Styrket forsvars" bonnus på 700%

  Jeg ville dog gerne have lov til at spørge hvordan det regnes ud. Kan forstå at HQ tager en hvis % men hvordan fordeles resten så?

  Samt kan det svare sig at et klanmedlem eller flere smider sit Obs, Vaseliji og DC op i lvl 10? Vil det have indflydelse på hvor meget forsvar modstanderen i KvK vil møde?

  Er der bestemte maksimums kriterier for hvor meget et HQ skal have, hvis man ikke har nok "Styrket Forsvar" til at kunne give HQ 75% og derefter vil de andre sektorer få de resterende %'er eller hvordan?
   
  Sidst ændret: 23. Dec 2016
 5. Hyne68

  Hyne68 Aktivt medlem

  Blev medlem:
  15. Nov 2013
  Et HQ vil altid få først fra Støttepuljen. Derefter fordeles evt. overskydende fra støttepuljen efter "ringe-i-vandet"-princippet, indtil hele støttepuljen er brugt.
  Vær nu opmærksom på, at selvom en klan har X-antal bidrag til den samlede støttepulje, så vil det faktuelle tal variere fra kort til kort, da den samlede støttepulje skal divideres med et korts støtte-faktor.

  Og ja, jo højere level man har af OBS, DC og Vasilij, jo højere støttepulje at tildele forsvar fra, og dermed højere forsvars-% på sektorene (Op til en vis øvre grænse).
   
  Dragon synes om dette.
 6. majsen3

  majsen3 Medlem

  Blev medlem:
  20. Okt 2013
  Billederne i eksemplet er væk?
   
 7. Fugazi

  Fugazi Senior Moderator Teammedlemmer

  Blev medlem:
  6. Sept 2016
  Hej Majsen3.

  Billederne er ikke længere gældende.
  Du kigger i en forældet post .

  Mvh.
  Fugazi.
   

Top