Forum regler

Tråd i 'Nyheder' startet af Storm, 8. Aug 2013.

 1. Storm

  Storm Guest

  Sprog

  Som alle andre aspekter af spillet, er dette forum dansk. Dog er de skandinaviske sprog, samt engelsk tilladt. Begræns venligst andre sprog til velkendte (eller oversatte) korte quotes eller sætninger, og brug det kun, når det er passende i situationen.
  Alt der betragtes som politisk ekstremt, pornografisk, ulovligt eller usmageligt på nogen måde er forbudt.
  Racistiske eller etnisk fornærmelser eller kommentarer er forbudt, selv hvis de anvendes i spøg.
  Kommentarer, der nævner illegale stoffer eller fremmer brugen af disse stoffer er strengt forbudt.
  Ingen brug af bandeord vil være tilladt (herunder indirekte brug af bandeord). Hvis der er noget en moderator mener er upassende, vil det blive redigeret.

  Generelt

  - Behandl hinanden med respekt og vær høflig. Du må gerne bruge taktikker til at provokere dine modstandere under Verden forummet, så længe taktikkerne er spilbaseret.
  - Personlige fornærmelser er ikke tilladt nogen steder i dette forum, herunder omdømme og private beskeder.
  - Det er ikke tilladt at udgive sig for at være moderator.
  - Spam og off topic kommentarer vil blive slettet. Dette omfatter kommentarer såsom "første" og ét ords indlæg. Hvis du ønsker at lade opretteren vide, at du godkender eller afviser deres indlæg/tråd, så benyt omdømme-systemet.
  - Undgå at provokere moderatorerne. Denne handling vil blive straffet hårdt.
  - Spillere, der bevidst handler mod opbygningen af netværket vil blive nægtet adgang til disse fora.
  - Brug ikke ophavsretligt beskyttet materiale af enhver art i dine indlæg.
  - Det er ikke tilladt at irettesætte en anden bruger om hans grammatik/stavning. Hvis grammatik/stavning af en bruger er så slemt, så rapporterer indlægget.
  - Må ikke indeholde masser af unødvendige citater.
  - Det er kun tilladt at have 1 registreret forum konto. Spillere med 2 eller flere forum konti vil blive straffet, og de overskydende konti vil blive slettet.

  Billeder

  - Den maksimale størrelse på billeder, til brug på forummet er 640 x 640 pixels.
  - Ingen animerede billeder er tilladt.

  Emner

  - Sørg for, at du opretter emner i det rigtige forum.
  - Undgå gentagelse af emner. Hvis du opretter et gentagende emne, skal du kontakte en moderator!
  - Vælg passende emne titler. Et dårligt eksempel ville være "Hjælp!" eller "Spørgsmål".

  Reklamering

  - Emner og/eller indlæg, der er oprettet alene med det formål at reklamere for andre hjemmesider uden forbindelse til Forge of Empires eller InnoGames GmbH er forbudt.
  - "Referrings-ID'er" og piratspil-links er særdeles uønskede. Diskussioner i forbindelse med andre ikke-browser spil er tilladt.

  Signaturer and Avatars

  - Avatars må være 80 x 80 pixels.
  - Signaturer må maksimalt være 100 pixels høj og 500 pixels bredt. Dette inkluderer også linier af tekst, der er tilføjet til over eller under signaturen.
  - De skal begge følge alle andre regler.
  - De må ikke være animerede.

  Moderation

  Moderatorerne (mods) er frivillige rekrutteret af Community Manager. De kommer i tre former:

  Forum Moderator: Har kun rettigheder til de specifikke fora de modererer, og ingen andre steder. De vil moderere retfærdigt og besvare ethvert spørgsmål du måtte have, og som de er i stand til.

  Senior Moderator: Overvågere af Forum Moderatorer. Disse personer er dem du går til, hvis du har et problem med enhver form af forum-niveau moderationen, eller hvis du har spørgsmål om Moderation i almindelighed.

  Ingame Moderator: Ikke relateret til forum moderation på nogen måde.

  Hvis du har et problem med moderation af enhvert underforum eller forummet generelt, bedes du ikke oprette et emne eller indlæg i offentligheden om det. Kontakt en moderator med dit problem, og vi vil enten forklare årsagerne, eller gøre vores bedste for at løse problemet i såfald det eksisterer. Oprettelse af emner og indlæg om det, vil kun øge den offentlige uro, og vil ikke løse nogen problemer.

  Hvis du ønsker at oprette et emne om moderation, bedes du kontakte den relevante Mod først.

  Vi tillader ingen diskussion (dette inkluderer anstiftelse af diskussion ved at nævne specifikke bans eller moderationshandlinger) af Ingame Moderation (eller bans eller snyd) i fora'erne.

  Moderatorerne har et meget hårdt job: det kan være svært at holde balancen mellem et rent forum og et sjovt forum på en daglig basis, og de modtager også en masse negative kommentarer og misbrug jævnligt. Vi vil bede dig om at være tålmodig med alle moderatorer, og at du vil være hjælpsom og høflig, når du taler til dem; hvilket vil gøre deres arbejde så meget lettere, og til gengæld gøre forummet et mere rart sted at være.

  Individuelt bedømmelse af enhver mulig overtrædelse, og handlen derefter er udelukkende efter FoE Teamets skøn.

  Guidelines for forummet

  - Hvis du har en forespørgsel eller et problem med nogen af moderation, så opret ikke et emne om det. Venligst PM en admin på forummet. [kan findes HER].


  - Du må ikke fornærme eller nedgøre enhver moderatorer på nogen måde. Behandl dem som du ville gøre med en normal spiller - husk de spiller også på FoE!
  - Moderatorer har ret til at redigere eller slette indlæg og lukke emner. Følg venligst deres anvisninger.
  - Hvis du opdager, at dit indlæg eller emne blev slettet, er det blevet fjernet for en god grund. Opret den ikke igen. Hvis det behøves, så PM moderatoren der gjorde det om, hvorfor det blev fjernet.

  Straffe

  - Når du bryder en regel, vil du modtage en advarsel. Efter denne indledende advarsel, vil Infractions blive givet.
  I nogle ekstreme tilfælde, vil advarslen ikke blive givet.
  - Hvis du bliver bannet fra dette forum, er det ikke tilladt at oprette en konto til at omgå dette ban. At gøre sådant vil resultere i en måned tilføjet til dit ban, og din omgående konto vil blive permanent bannet.
  - At argumentere mod Forge of Empires teamet, der opretholder disse regler vil blive straffet, og emner der søger at skabe eller forværre eksisterende problemer vil blive slettet.
  Gentagne overtrædelser kan resultere i en betinget dom eller permanent fjernelse fra fora'erne.
  Bemærk, at vi forbeholder os retten til at banne eller give Infractions til spillere, selv om de ikke har overtrådt de anførte forumregler.

  Andet

  Private beskeder

  - Samtaler, diskussioner og argumenter mellem to mennesker skal gøres privat. Brug venligst privat besked systemet i dette forum eller andre applikationer (f.eks IRC, Skype, ...)
  - Du må ikke chikanere andre mennesker ved brug af private beskeder. Gentagne gange at spamme private beskeder til personlig vinding eller for at irritere andre brugere vil resultere i Infractions. Alle forumregler gælder også for private beskeder, medmindre andet er angivet.

  Diskussion om Regelbrydning

  At rapportere overtrædelser af reglerne af en anden spiller i spillet, så benyt venligst support systemet. Åbn ikke klage emner i dette forum. Enhver henvisning til bans i spillet, ban debat (forum eller i spillet) eller snyd er forbudt. Bemærk, at dette også omfatter reklamesnyd (dvs. at tilbyde premium point for tjenesteydelser i spillet). Forge of Empire Teamet vil optræde med diskretion i alle situationer. Dette er for at bevare privatlivets fred, der eksisterer mellem Moderatorer og spillere, og vi forventer, at privatlivets fred skal være stadfæstet af spillere også. Dette gælder forum Moderation samt Moderation i spillet.

  Vær opmærksom på, at reglerne kan ændres uden varsel
   

Top