Version 1.145

Tråd i 'Diskussioner' startet af Dragon, 4. Feb 2019.

 1. Dragon

  Dragon Community Manager Teammedlemmer

  Blev medlem:
  29. Mar 2014
  Diskuter version 1.145 her:

  [​IMG]
  Kære Konger og Dronninger,

  Opdateringen til 1.145 vil finde sted onsdag den 6. februar. Som altid vil der være en kort nedetid i denne forbindelse og vi undskylder for denne lille ulejlighed.

  Se nedenfor for en detaljeret beskrivelse af ændringerne:

  Ændringer

  • Vi har modtaget feedback omkring Zoom-indstillinger, der ikke beholdes, når I vender tilbage til jeres byer fra de Kulturelle bosættelser. Med denne opdatering har vi ændret funktionaliteten så jeres byers zoomindstillinger bevares!
  • Vi har tilføjet en ny medalje udvidelse som koster 950,000 medaljer.
  • Gennem årene har vi lavet nogle forbedringer af udseendet af Forge of Empires. Vi har ønsket at opdatere nogle af de ældre storslåede bygningers udseende så de kommer i overensstemmelse med denne opdaterede stil. Vi har derfor opdateret udseendet af 5 af vores tidlige SB'ere. Se de nye billeder i spoilerne nedenfor:
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
  • I kan måske huske, at vi for nylig har ændret måden selvstøtte sæt fungere i spillet så de ikke længere skulle bruges et ad gangen. Baseret på jeres feedback har vi nu tilføjet den samme funktionalitet til opgraderingssæt, hvilket gør det meget nemmere at bruge opgraderinger til jeres bygninger. Nu behøver I ikke længere at åbne lageret gentagne gange for at anvende dem!
   [​IMG]
  • Vi har fornyligt tilføjet en vareoversigts menu øverst til venstre i billedet. Baseret på jeres feedback, har vi ændret den måde som varerne vises på så de svarer overens med visningen på lageret.
  Fejlrettelse

  • Der var et problem hvor "send" knappen ikke var deaktiveret når den skulle være det( f.eks. når beskedfeltet var tomt) . Dette vil ikke længere ske.
  • Vi har rettet en fejl hvor sværhedsgrads vinduet i KE overlappede pop up vinduet for en ny byggeplan.
  • Vi har rettet en fejl, hvor enheders angrebs og forsvars ikoner, manglede i klanekspeditionens hærstyringsvindue.
  • Vi har tilrettet forsyningsbelønningen for en af trinene i klanekspeditionen for VF som var forkert.
  • Vi har opdaget at nogle af opgavernes hjælpetekster var ukorrekte i den Virtuelle Fremtid så vi har tilrettet dem så opgaverne atter giver mening!
  I mellemtiden, arbejder vores udviklingsteam på den næste del af den Virtuelle Fremtid! Besøg vores Beta server og hold jer opdateret!

  Tak fordi at I spiller Forge of Empires!

  Hvis I ønsker at efterlade feedback for denne version, så klik venligst her eller besøg os på Facebook! :)

  Hilsen,
  Jeres Forge of Empires Team
   
 2. FrejaSP

  FrejaSP Medlem

  Blev medlem:
  9. Jul 2017
  Tak for de nye design, elsker mit nye Babeltårn
   

Top